ISSN |
1555-8932 |
Kurzform des Journals |
Genes Nutr |
Fachrichtung |
1.Study Of Individual Genetic Differences In Response To Dietary Components. For Example, Lactose Intolerance, Alcohol Dehydrogenase Deficiency, Individual And Population Differences In Blood Lipid Profiles And Health Outcomes After Consumption Of High Fat Diets.
2.Development Of Safe And Effective Diet Therapies For Individuals Or Subgroups Of The Population On The Basis Of Nutrigenomic Data.
3. Diet Development And Health Outcomes From Dietary Patterns By Defining Specific Sub-Populations Of Patients.
4.Development Of Models Of Disease Mechanism Based On Understanding The Genome To Provide New Lines Of Research And Possibly New Diets.
5.The Study Of Physical And Genetic Linkage Maps Combined With Techniques To Catalog Massive Databases Of Genetic Information To Uncover Genes That May Interact With Diet To Influence Disease.
6.Interactions Of Diet And Nutrition With Genetic Susceptibility In Cancer
7.Gene-Diet Interactions In Coronary Heart Disease. |
Verlag |
New Century Health Publishers |
Sprache |
English |
Chefredakteur |
Fabio Virgili, PhD |
Land |
United States |
Reichweite |
International |
Einreichung an mehrere Zeitschriften |
Not Allowed |
Open Access |
NA |
Spezielle Themen |
1.Study Of Individual Genetic Differences In Response To Dietary Components. For Example, Lactose Intolerance, Alcohol Dehydrogenase Deficiency, Individual And Population Differences In Blood Lipid Profiles And Health Outcomes After Consumption Of High Fat Diets.
2.Development Of Safe And Effective Diet Therapies For Individuals Or Subgroups Of The Population On The Basis Of Nutrigenomic Data.
3. Diet Development And Health Outcomes From Dietary Patterns By Defining Specific Sub-Populations Of Patients.
4.Development Of Models Of Disease Mechanism Based On Understanding The Genome To Provide New Lines Of Research And Possibly New Diets.
5.The Study Of Physical And Genetic Linkage Maps Combined With Techniques To Catalog Massive Databases Of Genetic Information To Uncover Genes That May Interact With Diet To Influence Disease.
6.Interactions Of Diet And Nutrition With Genetic Susceptibility In Cancer
7.Gene-Diet Interactions In Coronary Heart Disease. |
Über Genes and Nutrition
Genes & Nutrition (ISSN 1555-8932) is an international, interdisciplinary broad based peer reviewed scientific journal for critical evaluation of research on the relationship between genomics, genetics & nutrition with the goal of improving human health. The aim of this Journal is to provide a recipient for scientific contributions addressing the emerging fields of Nutrigenomics, Nutrigenetics and other molecular aspects of Nutrition in the genomic era. The Journal will host human studies as well as research work on model systems, addressing issues related to human health and disease.
Englisch Lektorat Service für die Zeitschrift Genes and Nutrition
Artikel, die bei der Zeitschrift Genes and Nutrition eingereicht werden, müssen in englischer Sprache verfasst werden. Um zu vermeiden, dass Ihr Manuskript von der Redaktion der Zeitschrift Genes and Nutrition aufgrund von schlechtem Englisch abgelehnt wird, empfehlen wir Autoren unseren professionellen Englisch Lektorat Service. Enago bietet drei verschiedene Stufen des Lektorates an, Einfaches Lektorat, Zweifaches Lektorat und Erweitertes Lektorat.
Publikationsservices für Ihren Artikel in der Zeitschrift Genes and Nutrition
Zusätzlich zu den Lektoratleistungen bieten wir Ihnen Publikationsservice an. In den Manuskriptrichtlinien der Zeitschrift Genes and Nutrition werden die Vorgaben zur Formatierung beschrieben. Enago bietet die folgenden Leistungen rund um die Publikation an:
Journalauswahl |
Welches Journal ist passend für Ihr Manuskript? Mehr... |
Manuskriptrichtlinien |
Überprüfung des Manuskriptes nach den Instruktionen des Journals. Mehr... |
Wortanzahlreduzierung |
Ihr Manuskript überschreitet die zulässige Wortzahl? Mehr... |
Cover Letter |
Das Anschreiben zur Einreichung des Manuskriptes. Mehr... |
Wiedereinreichung |
Erneute Einreichung nach Ablehnung durch das Journal. Mehr... |
Pre-Peer Review |
Ein Review vor der Einreichung des Manuskriptes an das Journal. Mehr... |
Grafische Bearbeitung |
Die Bearbeitung Ihrer Grafiken, Tabellen, Zeichnungen auf Lesbarkeit Mehr... |
Plakate / Präsentation |
Plakate für eine Konferenz oder eine Präsentation zu Ihrer These? Mehr... |
Einreichungsservice |
Überprüfung nach den Voraussetzungen für die Einreichung. Mehr... |
Qualifizierte Lektoren und Experten auf dem Gebiet 1.Study Of Individual Genetic Differences In Response To Dietary Components. For Example, Lactose Intolerance, Alcohol Dehydrogenase Deficiency, Individual And Population Differences In Blood Lipid Profiles And Health Outcomes After Consumption Of High Fat Diets.
2.Development Of Safe And Effective Diet Therapies For Individuals Or Subgroups Of The Population On The Basis Of Nutrigenomic Data.
3. Diet Development And Health Outcomes From Dietary Patterns By Defining Specific Sub-Populations Of Patients.
4.Development Of Models Of Disease Mechanism Based On Understanding The Genome To Provide New Lines Of Research And Possibly New Diets.
5.The Study Of Physical And Genetic Linkage Maps Combined With Techniques To Catalog Massive Databases Of Genetic Information To Uncover Genes That May Interact With Diet To Influence Disease.
6.Interactions Of Diet And Nutrition With Genetic Susceptibility In Cancer
7.Gene-Diet Interactions In Coronary Heart Disease. bearbeiten Ihren Artikel
Unsere Lektoren haben eine durchschnittliche Erfahrung von 19.4 Jahren im Lektorieren. Unter ihnen sind auch Begutachter mit Erfahrungen im Peer-Review in verschiedenen Zeitschriften mit hohem Impakt Faktor. Einige dieser Begutachter folgen hier.
Über Enago
Enago ist ein Anbieter für Englisch Lektorat Service und Leistungen rund um die Publikation für Autoren bzw. Forscher, die in der Zeitschrift Genes and Nutrition veröffentlichen möchten. Enago hat über 450 hoch qualifizierte und erfahrene englische Muttersprachler, die Artikel aus dem Gebiet der Genetics, Genomics, Nutrition and Metabolism bearbeiten. Enago‘s Systeme und Prozesse sind darauf ausgerichtet, qualitativ hochwertige, publikationsfertige Artikel zu liefern. Unser intuitives Verständnis der Herausforderungen an einen Autoren, der in einer Fremdsprache schreibt, professionelle Lektoren und und qualitäts-orientierte Prozesse lassen uns publiktionsgertige Manuskripte fertigzustellen
Haftungsausschluß: Die hier angezeigten Angaben basieren auf den Informationen der Webseiten der einzelnen Zeitschriften. Enago übernimmt keinerlei Gewähr für die Aktualität, Korrektheit, Vollständigkeit oder Qualität der bereitgestellten Informationen. Die hier angezeigten Zeitschriftennamen und andere Markenangaben sind Eigentum der jeweiligen Markeninhaber und stehen nicht in Verbindung mit unseren Produkten oder unserer Webseite.