ISSN |
0958-6946 |
Kurzform des Journals |
Int Dairy J |
Fachrichtung |
Biosynthesis, Chemistry And
Physico-Chemical Properties Of Milk Constituents - Microbiology, Enzymology, Biotechnology And Bioengineering - Dairy
Engineering And New Developments In Processing - Relevant Emulsion Science, Food Structure And Texture - Raw Material
Quality; Milk Assembly - Flavour And Off Flavour Development - Milk From Non-Bovine Species - Product Development And
Usage Of Dairy Ingredients In Other Foods - Relevant Sensory Science/Consumer Studies - Analytical, Nutritional,
Environmental And Legal Subjects. |
Verlag |
Elsevier BV |
Sprache |
English |
Chefredakteur |
P. Jelen |
Land |
Netherlands |
Reichweite |
International |
Einreichung an mehrere Zeitschriften |
Not Allowed |
Open Access |
NA |
Spezielle Themen |
Biosynthesis, Chemistry And
Physico-Chemical Properties Of Milk Constituents - Microbiology, Enzymology, Biotechnology And Bioengineering - Dairy
Engineering And New Developments In Processing - Relevant Emulsion Science, Food Structure And Texture - Raw Material
Quality; Milk Assembly - Flavour And Off Flavour Development - Milk From Non-Bovine Species - Product Development And
Usage Of Dairy Ingredients In Other Foods - Relevant Sensory Science/Consumer Studies - Analytical, Nutritional,
Environmental And Legal Subjects. |
Über International Dairy Journal
The International Dairy Journal publishes
original, refereed research papers and critical reviews on all aspects of dairy science and technology. Within this
scope, the journal pays particular attention to applied research and to the interface of the dairy and food
industries. The journal provides a truly international forum for the communication of research in dairy science,
including the research and development of dairy and allied products.
Englisch Lektorat Service für die Zeitschrift International Dairy Journal
Artikel, die bei der Zeitschrift International Dairy Journal eingereicht werden, müssen in englischer Sprache verfasst werden. Um zu vermeiden, dass Ihr Manuskript von der Redaktion der Zeitschrift International Dairy Journal aufgrund von schlechtem Englisch abgelehnt wird, empfehlen wir Autoren unseren professionellen Englisch Lektorat Service. Enago bietet drei verschiedene Stufen des Lektorates an, Einfaches Lektorat, Zweifaches Lektorat und Erweitertes Lektorat.
Publikationsservices für Ihren Artikel in der Zeitschrift International Dairy Journal
Zusätzlich zu den Lektoratleistungen bieten wir Ihnen Publikationsservice an. In den Manuskriptrichtlinien der Zeitschrift International Dairy Journal werden die Vorgaben zur Formatierung beschrieben. Enago bietet die folgenden Leistungen rund um die Publikation an:
Journalauswahl |
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Manuskriptrichtlinien |
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Wortanzahlreduzierung |
Ihr Manuskript überschreitet die zulässige Wortzahl? Mehr... |
Cover Letter |
Das Anschreiben zur Einreichung des Manuskriptes. Mehr... |
Wiedereinreichung |
Erneute Einreichung nach Ablehnung durch das Journal. Mehr... |
Pre-Peer Review |
Ein Review vor der Einreichung des Manuskriptes an das Journal. Mehr... |
Grafische Bearbeitung |
Die Bearbeitung Ihrer Grafiken, Tabellen, Zeichnungen auf Lesbarkeit Mehr... |
Plakate / Präsentation |
Plakate für eine Konferenz oder eine Präsentation zu Ihrer These? Mehr... |
Einreichungsservice |
Überprüfung nach den Voraussetzungen für die Einreichung. Mehr... |
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Physico-Chemical Properties Of Milk Constituents - Microbiology, Enzymology, Biotechnology And Bioengineering - Dairy
Engineering And New Developments In Processing - Relevant Emulsion Science, Food Structure And Texture - Raw Material
Quality; Milk Assembly - Flavour And Off Flavour Development - Milk From Non-Bovine Species - Product Development And
Usage Of Dairy Ingredients In Other Foods - Relevant Sensory Science/Consumer Studies - Analytical, Nutritional,
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