ISSN |
0887-8250 |
Kurzform des Journals |
J Sens Stud |
Fachrichtung |
Food Science |
Verlag |
Food and Nutrition Press, Inc. |
Sprache |
english |
Chefredakteur |
M. C. Gacula, Jr. |
Land |
USA |
Reichweite |
International |
Einreichung an mehrere Zeitschriften |
NA |
Open Access |
NA |
Spezielle Themen |
Food Science |
Über Journal of Sensory Studies
The Journal of Sensory Studies is the only ISI-ranked, multi-disciplinary journal to focus on observational and experimental studies in the application of sensory science to food, nutrition, personal care, cosmetics, textiles/fabrics, winery, and healthcare across the range of consumer products.
The purpose of the Journal of Sensory Studies is to promote technical and practical advancements in sensory science, a multidisciplinary area that includes food science and technology, psychology/psychophysics, statistics, biology of basic taste, consumer science, material science (textiles/fabrics), marketing research, and other allied areas. Readers in academia, food and beverage companies, personal care product companies, wineries, and ingredient companies depend on this journal for the latest information on experimental design methods, quality control, and statistical analysis of data on human reactions.
The journal accepts original research and review articles, as well as expository and tutorial papers. Articles often focus on observational and experimental studies in the application of sensory science to the food and beverage, medical, agricultural, biological, pharmaceutical, cosmetic, and material sciences industries, including
New Developments in Sensory Methods. Articles relating to the types of methods and studies in sensory and consumer research, taste discrimination, descriptive analysis, difference and similarity testing, time-intensity curves, carry-over effects, trained/expert vs. consumer, questionnaire design, product optimization, acceptance/preference mapping, and computer application.
Consumer and Product Acceptability Studies. Articles looking closely at the studies of consumer focus groups, and regional, gender-based, and age-based preferences of food and other consumer goods.
Applied Psychophysics. Articles relating to rating scales and the psychology of human sensory responses to food and various consumer products and services.
Papers address both theoretical and practical problems on applicationsns of sebproaches to problem resolution, external and internal validity of research guidance panel, descriptive analysis, word meaning/semantic differential technique as applied to sensory science, product category appraisal, philosophies, and controversies in sensory science. The journal also encourages submissions on medical and health care research.
Englisch Lektorat Service für die Zeitschrift Journal of Sensory Studies
Artikel, die bei der Zeitschrift Journal of Sensory Studies eingereicht werden, müssen in englischer Sprache verfasst werden. Um zu vermeiden, dass Ihr Manuskript von der Redaktion der Zeitschrift Journal of Sensory Studies aufgrund von schlechtem Englisch abgelehnt wird, empfehlen wir Autoren unseren professionellen Englisch Lektorat Service. Enago bietet drei verschiedene Stufen des Lektorates an, Einfaches Lektorat, Zweifaches Lektorat und Erweitertes Lektorat.
Publikationsservices für Ihren Artikel in der Zeitschrift Journal of Sensory Studies
Zusätzlich zu den Lektoratleistungen bieten wir Ihnen Publikationsservice an. In den Manuskriptrichtlinien der Zeitschrift Journal of Sensory Studies werden die Vorgaben zur Formatierung beschrieben. Enago bietet die folgenden Leistungen rund um die Publikation an:
Journalauswahl |
Welches Journal ist passend für Ihr Manuskript? Mehr... |
Manuskriptrichtlinien |
Überprüfung des Manuskriptes nach den Instruktionen des Journals. Mehr... |
Wortanzahlreduzierung |
Ihr Manuskript überschreitet die zulässige Wortzahl? Mehr... |
Cover Letter |
Das Anschreiben zur Einreichung des Manuskriptes. Mehr... |
Wiedereinreichung |
Erneute Einreichung nach Ablehnung durch das Journal. Mehr... |
Pre-Peer Review |
Ein Review vor der Einreichung des Manuskriptes an das Journal. Mehr... |
Grafische Bearbeitung |
Die Bearbeitung Ihrer Grafiken, Tabellen, Zeichnungen auf Lesbarkeit Mehr... |
Plakate / Präsentation |
Plakate für eine Konferenz oder eine Präsentation zu Ihrer These? Mehr... |
Einreichungsservice |
Überprüfung nach den Voraussetzungen für die Einreichung. Mehr... |
Qualifizierte Lektoren und Experten auf dem Gebiet Food Science bearbeiten Ihren Artikel
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Enago ist ein Anbieter für Englisch Lektorat Service und Leistungen rund um die Publikation für Autoren bzw. Forscher, die in der Zeitschrift Journal of Sensory Studies veröffentlichen möchten. Enago hat über 450 hoch qualifizierte und erfahrene englische Muttersprachler, die Artikel aus dem Gebiet der Food Science and Technology, Nutrition and Metabolism, Personality Psychology bearbeiten. Enago‘s Systeme und Prozesse sind darauf ausgerichtet, qualitativ hochwertige, publikationsfertige Artikel zu liefern. Unser intuitives Verständnis der Herausforderungen an einen Autoren, der in einer Fremdsprache schreibt, professionelle Lektoren und und qualitäts-orientierte Prozesse lassen uns publiktionsgertige Manuskripte fertigzustellen
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